Ekebackens Gård grundades 1968 av syskonparet Johan och Maria Larsson. Från början var gården en liten mjölkgård, men i slutet av 80-talet började de odla bär och frukter, vilket lade grunden till dagens framgångsrika dryckesproduktion. Under de senaste tre decennierna har gården vuxit och drivs idag av nästa generation, som med samma passion för småskaligt jordbruk har utvecklat gården till en lokal favorit för saft och cider.
Produkter
Ekebackens Gård är framför allt känd för sin bärsaft och hantverkscider, som produceras av gårdens egna ekologiska bär och frukter. Varje år skördas handplockade bär som varsamt förädlas för att skapa drycker fulla av smak och naturlig sötma – utan tillsatser eller kompromisser.
©Upphovsrätt. Alla rättigheter förbehållna.
Vi behöver ditt samtycke för att kunna hämta översättningarna
Vi använder en tredjepartstjänst för att översätta innehållet på webbplatsen, vilken kan samla in uppgifter om dina aktiviteter. Läs informationen i integritetspolicyn och godkänn tjänsten för att hämta översättningarna.